Ons onderwijs

Ieder kind is uniek en ontdekt samen met anderen de wereld met hoofd, hart en handen. Zo komen de talenten van elk kind tot ontwikkeling. Bij IKC de Rietzee bieden we hiervoor een veilige, sfeervolle en moderne omgeving. 

De Rietzee is een plek waar kinderen zich cognitief ontwikkelen én waar ook alle andere ontwikkelingsgebieden ruimschoots aan bod komen. Voor ons staat het kind centraal. Niet alleen de leerprestaties, maar de ontwikkeling van het hele kind. De persoonlijke benadering van kinderen, ouders en leerkrachten vinden wij belangrijk. Hierdoor gaan kinderen met meer plezier naar de opvang en de school. Ze kunnen succesvol zijn en groei ervaren, waar hun talenten ook liggen. In de moderne maatschappij is plek voor vele talenten. De ontwikkelingen gaan snel en de hoeveelheid beschikbare informatie groeit enorm. Dit vraagt een andere houding van volwassenen die om kinderen heen staan; de vaardigheden in de 21 ste eeuw moeten centraal komen te staan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van kritisch denken, creativiteit, ondernemerschap en probleemoplossend vermogen. Daarom zijn wij gericht op de toekomst en bereiden de kinderen voor op deze snel veranderende samenleving. Bij ons kunnen kinderen naar eigen kunnen presteren en halen we talenten naar boven. We vinden het belangrijk dat zij zich breed kunnen ontwikkelen. Op de Rietzee leren de kinderen samenleven met anderen en met de omgeving. Wij werken voor al onze schoolgaande kinderen met schooltijden volgens een continurooster. 

Bekijkt u de video’s op onze website en kom langs om de Rietzee van binnen bekijken. Ik vertel u dan alles over ons onderwijs en wat er allemaal gebeurt bij ons op school.  

Maak meteen een afspraak met Marieke Vos.Tel: 050-2103435 of mail naar info@derietzee.nl